Всичко за детето

Бърз преглед на бебешки колички 2015

За всеки бъдещ родител изборът на бебешкото превозно средство е изключително важна тема. Дори да става дума за раждането на второ или трето дете, малко са онези в наши дни, които биха возили рожбата си в остарялата вече количка на по-голямото дете. Ето, защо и кратка справка с това, което предлага пазарът за детски колички към настоящата 2015 г. е от значение.

На първо място, най-голямата промяна се крие в това, че сега можете да промените количка до двойна тандем количка, когато добавяте допълнително седалка и за по-голямото и за новороденото дете. Съществуват модели, които улесняват родителите на близнаци, както и на две породени деца. Освен, че се предлагат двойни бебешки колички, сред тях може да се избира и измежду модели рамо до рамо или последователни, като вагонен влак. Интерес за много родители на две малки деца през изминалите години събуждат и моделите бебешки колички, при които задната седалка е повдигната по-високо, с цел добра видимост и за детето, което ще се вози отзад.

Ако очаквате близнаци, моделите бебешки колички за 2015 г., предлагат състояние, в което се задържат две бебешки столчета за кола, две люлки или две места за малки деца. Вече има и модели, които предлагат улеснено возене дори на три деца. Такива наподобяват фургон, в които всички са заедно на борда и това е доста удобно.

Допълнителните функции, които правят новите модели за 2015 си заслужава да бъде разгледани. Те включват актуализираната рамка от алуминий и магнезий, по-голяма кошница с обемист капацитет, която е и далеч по-лесна за използване.

Съвременните детски колички Chicco са проектирани по начин, че да предлагат и много повече място за настаняване на децата. Те са удобно проектиран балдахин с компактни сенници, някои от които с вграден SPF 50+ слънцезащитен пласт за безопасност от слънчевите лъчи.

От изключително значение за удобството на управляващият една съвременна бебешка количка е и регулируемата ръкохватка. Такава е от важност за двама родители с различна височина, а пригодеността й към размера и височината на всеки от тях прави разходките още по-приятни и удобни.

Някои модели бебешки колички предлагат обратима седалка. Това дава разнообразие по време на пътуването, като от една страна детето може да има пряк контакт с родителя, а от друга да опознава света. Най-полезното от цялата работа е, че механизмът на завъртане е лесен, плавен и бърз и е оборудван със звуков клик, който подсказва, когато всичко е на мястото си.

Внимание се обръща на точилата и тяхното окачване. Такова може да позволява повече или по-малка маневреност, лесна проходимост през неравни терени и т.н.

Като цяло в една бебешка количка всеки детайл е много важен от идеята за направата му, до цялостното изпълнение. Всичко това трябва да бъде проучено и всеки родител да си даде предварително отговори на въпросите, на кое най-много държи преди финализиране на покупката.

About the author

Всичко около игрите за детски рождени дни
Всичко около игрите за детски рождени дни

Няма коментари

Тайната на успеха в обученията
Тайната на успеха в обученията

Няма коментари