Мода

Вдъхновение от Близкия изток и Ориента …

септември 18th, 2021 Няма коментари

Вдъхновение от Близкия изток и Ориента долавяме в невероятните парфюмни шедьоври от Montale

Не е изненада за никого, че дизайнерите определено се нуждаят от вдъхновение и муза. Независимо дали става дума за създаването на дрехи, бижута, обувки, аксесоари, или парфюми – всеки творец се нуждае от свежи идеи и целеустременост, за да съумее да измайстори най-доброто, на което е способен, благодарение на таланта си. Ако трябва да говорим за изтънчени и великолепни парфюми, които се явяват като същински ароматни бижута в света на модата, то не е никак изненадващо, че в съзнанието ни изниква името на френския бранд Montale.

Montale е парфюмерийна дизайнерска къща, отговорна за лансирането на някои от най-атрактивните, магични, енигматични и приказни парфюмни шедьоври. Никак не е случаен фактът, че Montale се радват на обич и клиентски интерес от цял свят. Вдъхновението и музата си черпят от магията на Близкия изток и Ориента – съблазън и приказност можем да доловим от гърлото на всяка бутилка на аромат, излязъл изпод името на марката.

Сладостни акорди и пикантни нотки са сред запазените марки по отношение на избираните от Montale есенции

Ако приемем, че всяка парфюмерийна марка си има своя запазен почерк, който я прави лесно разпознаваема сред почитателите и клиентите, то бихме казали, че за Montale това са както дистинктивните шишета, така и специфичният тип есенциални комбинации, които използват за своите благоухания.

Флаконите на парфюмите на Montale следват обща концептуална линия – различават се по цвета си и винаги притежават така характерната висулка-кръстче на гърлото на бутилката. Определено ароматите на марката се забелязват отдалеч по щандовете на магазините – още един фактор, който определено отличава френския бранд от всички останали парфюмерийни марки по света.

По отношение на съдържанието, от Montale определено не крият афинитета си към съставките от Близкия изток и Ориента. В парфюмите им бихме могли да срещнем пикантни акорди, екзотични цветя и енигматичност като от приказките. Ако сте почитатели на уханията на жасмина, розата, ванилията, сандаловото дърво, пачули, черен пипер, розов пипер и различни видове пикантни подправки, то определено Montale е марка, на която е повече от препоръчително да дадете шанс.

Внимателно пазарувайте парфюми на Montale, тъй като се срещат много имитации на марката

Марката Montale, както вече споменахме, се характеризира с голям потребителски интерес и завидна клиентска любов. Този факт е предпоставка за чести опити за фалшификации и предлагане на имитации на парфюми на марката. Ето защо е важно да пазарувате от реномирани магазини, в качеството на чиито продукти да сте сигурни. Така лесно ще се насладите на ароматите от любимата си марка с бърза доставка и атрактивни цени.

About the author

Какви часовници да носите и как да ги носите
Какви часовници да носите и как да ги носите

Няма коментари

Дамски дрехи и добри цени
Дамски дрехи и добри цени

Няма коментари

Без компромис в стила на обличане
Без компромис в стила на обличане

Няма коментари

Модерни дрехи за зимата
Модерни дрехи за зимата

Няма коментари

Нови дрехи за цялото семейство
Нови дрехи за цялото семейство

Няма коментари

Дамски модели ризи
Дамски модели ризи

Няма коментари