Туризъм

Град Дубай – микс от възможности за забавления

ноември 11th, 2015 Няма коментари

Забравете за седем-звезден хотел, най-високата кула в света, предизвикани и създадени от човека острови, подводни хотели и сгради, които се въртят като творения на изкуството. Град Dubai наистина знае как да се създаде заглавия. Това малко риболовно село, може да е изградило цяла туристическа индустрия от любопитство на хората. Нейната неудържима и фино настроена PR машина е успяла да преодолее всяка посока надолу (колко често чуваме, че Саудитска Арабия, Иран и Ирак са в непосредствена близост).

Ако планувате дубай почивка , добре е да се ​​направи в града трябва да се види мястото. И това е въпреки факта, че районът е пълен със слънчеви локали, които имат още много да предложат на гостите. На това място Йордания, с хилядолетна цивилизация, Червено и Мъртво море, невероятни пустинни пейзажи, както и славата на Петра, генерират много по-малко интерес.

Планувайте ekskurzii do dubai. Градът си има своите добродетели, така че ако се окажете само за24 часа в града, няма да имате недостиг на неща за вършене.

Това е град на супер богатите и супер бедните. Местните емирства съставляват 12% от населението, обикновено са изключително богати, но градът е построен върху гърбовете на огромна популация от работническата класа предимно от Индийския район и този на Персийския залив.

Дубай хотели – на другия край на спектъра се намира социалното Al Dhiyafah Road, евтини храни и цяла улица, която предлага ресторанти, кетъринг и търговия.

В хотелите не може да се сервира алкохол свободно. Такъв гости и туристи получават само срещу допълнително заплащане.

Дубай е известен с много евтиното злато. Дубай може да гарантира различни и чудновати изживявания, сред уникални по вида си сгради и обекти. Дубай е микс от вълнуващи предложения, които може да усетите само с посещението му и настаняване в atlantis the palm.

About the author

Интересният Замък
Интересният Замък

Няма коментари

Къде да почиваме в Рила планина
Къде да почиваме в Рила планина

Няма коментари