Технологии

Защо LED знаците не са толкова лоши, колкото си мислите

ноември 30th, 2019 Няма коментари

Чувате лоши неща за LED знаците от хора, които нямат техническо ноу-хау върху тях. В крайна сметка технологията е объркваща. Така че успяхме да разбием сложния жаргон тук, за да прецените и изберете.

Нека да разгледаме някои от най- лошите митове за светодиодните знаци:

  1. LED знаците не са устойчиви на топлина

Ще намерите това повтарящо се изявление във всеки форум за LED табели. Всъщност светодиодните знаци са много по-добри от другите опции на пазара. Например крушките с нажежаема жичка дори не се доближават до светодиодните знаци. Цялото им електричество се преобразува в топлина вместо в светлина.

Светодиодите гарантират, че по-голямата част от енергията се използва като светлина, а не като топлина. Ако ги сравните с обикновените крушки, те са много по-добър вариант.

Можете да минавате покрай LED знак в ресторант, без да се притеснявате.

  1. LED табелите са твърде разсейващи за ежедневна употреба

Много хора са склонни да вярват, че светодиодните знаци са твърде ярки и разсейващи.

Светофарите, които използват светодиоди, са един от най-добрите примери за цитиране в този случай. Защо правителството и законодателите използват светодиоди вместо „по-добри“ алтернативи?

Тонове инциденти биха възникнали, ако светодиодите бяха твърде разсейващи в обикновен ден.

  1. LED знаците траят вечно

Ще намерите много LED производители, които популяризират това фалшиво твърдение. Това не е вярно.

Всичко има срок на годност. По-специално светодиодите имат по-дълъг срок на годност. Дори ако ги използвате 24/7, те ще продължат да работят повече от десетилетие.

Трудно е да се каже, че вашите светодиоди ще оцелеят до края на света. Но те ще издържат по-дълго от вашата лампа на бюрото.

  1. LED табелите са твърде евтини / скъпи

Трудно е да се даде убедително доказателства в защита на двете твърдения. И двете твърдения могат да бъдат верни и неверни на моменти.

Ако сте на бюджет и мислите да постигнете същия LED ефект, както U2 на концертите си, може би е по-добре да преосмислите идеята.

Не ви обезкуражаваме да мечтаете за нещо голямо. Факт е обаче, че трябва да правите една стъпка наведнъж и да инвестирате в светодиодни знаци според нуждите си.

Скептиците винаги ще ви представят прекалени екстремистки мнения. По-добре е сами да анализирате фактите. Хубаво е сами да проучите въпроса, като попитате собствениците на фирми, които имат светодиодни табели.

Има голямо разнообразие от светодиодни табели, които няма да ви разорят. Те освен това имат страхотна възвръщаемост на инвестициите. Добре е да се има предвид, че са с ниска поддръжка, енергийно ефективни и можете да ги смените по всяко време.

Tags:

About the author

3 съвета за удължаване на живота на вашия покрив
3 съвета за удължаване на живота на вашия покрив

Няма коментари

Ремонтираме телефони Huawei
Ремонтираме телефони Huawei

Няма коментари

Протектор точно като за вашия смартфон
Протектор точно като за вашия смартфон

Няма коментари

Имате нужда от специална врата?
Имате нужда от специална врата?

Няма коментари

Качествено оборудване на ресторантска кухня
Качествено оборудване на ресторантска кухня

Няма коментари

Как и кога да се зарежда батерия на таблет
Как и кога да се зарежда батерия на таблет

Няма коментари