Други

Изхвърляне на стара мека мебел

Отстраняване на мебели – all inclusive с товарна кола, хамали и демонтаж, само сега на специални цени за почистване на мазета в София.

Имаме добри новини за вас – не е нужно да търсите отделно къде да поръчате услугите на носачи и къде да наемете автомобил за износ на стари мебели. Просто поръчайте услуги за премахване на мебели и може да получите пълна гама от необходимата работа на една минимална цена.

Отстраняването на старите мебели е сложна задача, решението, на която включва демонтаж, изваждане и отстраняване за рециклиране. За да направите това, ви трябват както хамали, които разглобяват и носят мебелите, така и товарно оборудване, на което мебелите ще се изхвърлят на депо.

Премахване на старите мебели, изхвърляне на стара мека мебел е работа на екипите по чистота.com.

Отстраняването на всякакви мебели с кола и 2 товарача е именно тяхна работа.

Във фирмата се предлага най-лесният начин да извадите мебелите – бързо, евтино и с минимални усилия. Обадете се сега и ще Ви осигурят бригада от товарачи и товарни автомобили по всяко време.

На първо място, работниците ще демонтират мебелите. Те ще разглобят дивани, меки ъгли, двойни легла, гардероби, стени и други мебели, разглобяват вградените шкафове и рафтове. В някои случаи служителите разбиват или нарязват прекалено големи твърди парчета от старите мебели, за да се уверят, че могат бързо да бъдат извадени от апартамента.

Веднага след демонтажа, хамалите извършват премахване на старите мебели. Те работят с асансьор и без него, и ако е необходимо, могат да изтеглят мебели от всеки етаж по стълбите. В този случай обаче етажът, от който са спуснали мебелите, ще се отрази на цената на услугите на хамали.

Веднага след отстраняването се извършва натоварване със специален транспорт и отстраняване на старите мебели.

Отстраняване и почистване на целия апартамент –

това е товарна кола с най-малко 3 товарача;

Те пристигат на място и вземат старите мебели. Демонтират, когато се налага, изнасят и товарят на камиони.

Товарните коли се използват предимно за премахване на мебели, тъй като са с добър капацитет и полезен товар, силно маневрени и имат статут за товарни коли до 3,5 т., което им позволява да изваждат стари мебели дори от центъра на София. Газелите навлизат в тесни дворове, преминават през арки и могат да бъдат инсталирани за товарене на всяко удобно място, без да се намесват другите.

 

Къде се предават мебели за рециклиране

Фирмата по чистота.com изнася мебели на специални депа, които рециклират или изхвърлят в съответствие с действащите разпоредби. Имат официални споразумения с всички полигони на столицата и региона и гарантират, че всички мебели, които вземат от клиентите ще се рециклират.

По този начин може да разчитате на пълен набор от услуги за премахване на мебели – от демонтажа до изхвърлянето, на най-ниската цена. Гарантира ви се високо ниво на обслужване. За да поръчате услугите на Чистота.com или да получите отговори на своите въпроси, просто се обадете, или пишете на номерата посочени в официалната страница на сайта: https://www.чистота.com.

Tags:

About the author

Отстраняване на стари неща от бани
Отстраняване на стари неща от бани

Няма коментари

Отстраняването на стари мебели и оборудване
Отстраняването на стари мебели и оборудване

Няма коментари

Хамали за изнасяне на скрин от центъра и зона Б 18
Хамали за изнасяне на скрин от центъра и зона Б 18

Няма коментари

Петровден
Петровден – именици и традиции спазвани и до днес

Няма коментари

Качествена врата за гаража
Качествена врата за гаража

Няма коментари

Материалът, от който са направени столовете
Материалът, от който са направени столовете

Няма коментари