Мода

Какви часовници да носите и как да ги носите

Модерни и маркови часовници–кой не си пада по тях? Аксесоарът не е утилитарен, а статусен. Според него се преценява притежателят му, както и по дрехите.

Оригиналните часовници могат да се сравнят с визитна картичка. Те носят точна информация за вас, отговарят на вашето ниво, струват колкото една месечна заплата, а понякога и две.

Какво представляват оригиналните часовници

Не е нужно да носите часовник за 10 хиляди лева при заплата от, да речем, 1000 месечно. Всички ваши колеги и партньори, знаят по нещо за марковите часовници. Така могат да си помислят, че в най-добрия случай сте ги намерили някъде или сте ги получили нелегално.

Най-добре е да се избират маркови часовници, според възможностите. В магазин за часовници Timebox.bg ще откриете много и на всякакви цени. Можете да разгледате каталога с промо моделите, като натиснете тук.

Какви часовници са предпочитани?

Невъзможно е да имаш часовник за всички поводи, така както е невъзможно да имаш един костюм, за работа, за празник, за спорт, да излизаш от града и да ходиш на почивка.

Най-важното е, часовниците да отговарят на вашия стил в дрехите: класика – на класика, спорт – на спорт, ретро – на ретро и т. н.

Най-важното условие в подбора на дизайнерски часовници е да харесате часовника. Ако моделът не ви харесва, колкото и луксозни часовници да сте разглеждали, не ви съветваме да купувате.

На коя ръка се носи часовник?

Изненадващ е незначителния въпрос: „На коя ръка да нося часовник?“. Разбира се, всички сме чували, че часовници се носят на лявата ръка, но не е задължително. В наши дни много хора са левичари, тогава, ако пишете, работите и се храните с дясната ръка, поставянето на часовника на лявата ще ви е комфортно. За левичарите, важи обратното правило. Нещо повече, сега много марки пуснаха модели за левичари, където бутоните и хронографа са разположени не от дясната страна, а от лявата страна.

Сред съвременните часовници от онлайн магазин www.timebox.bg ще откриете голямо многообразие от модели.

Понякога, те представляват истински трансформатори и могат да се носят навсякъде: в джоба, на гърдите – под формата на висулка на колието, на пръста – под формата на пръстен с малки тайни капсули, които се крият под големи скъпоценни камъни. Последните са дизайнерски часовници от Timebox.bg.

Колко дълго живеят часовниците?

Часовникът е най-усъвършенстваната единица, създадена от човешкия ум, от техническа и механична гледна точка. Той предлага надеждност, дълготрайност и съвършенство, наред с първичното му предназначение точност. Разбира се, тези качества важат за оригинални часовници.

Много от тях живееха бурен живот и устояват на условия на постоянна температура, висока влажност и атмосферно налягане, накланяне, свирепи бури.

Все условия, при които имитациите, ментета или китайски произведени няма как да работят и оцеляват!

Ето, защо е важно от къде си купувате своя модел. Предлагаме ви, да разгледате: маркови часовници от Timebox.bg

About the author

Дамски дрехи и добри цени
Дамски дрехи и добри цени

Няма коментари

Без компромис в стила на обличане
Без компромис в стила на обличане

Няма коментари

Модерни дрехи за зимата
Модерни дрехи за зимата

Няма коментари

Нови дрехи за цялото семейство
Нови дрехи за цялото семейство

Няма коментари

Дамски модели ризи
Дамски модели ризи

Няма коментари

Какви бижута се носят с костюм?
Какви бижута се носят с костюм?

Няма коментари