Спорт

Как да изберете правилния тенис ракета

януари 22nd, 2015 Няма коментари

Важно е да се избере правилният захват за ракета за тенис, спрямо размер на ръката си. При покупката на тенис ракета, за да предотвратите щамовете и нараняванията и да се чувствате комфортно да играе е важен правилният избор.

Размерите ракета, пътна настилка за тенис са изчислени на базата номера, посочи размерите на сцепление при използване на метода инчово измерване и броят 4, последван от една малка част.

Ако сте в състояние да се изпробват различни размери ракета, сцепление на подова настилка, то най-лесният начин да изберете правилния размер е да държите ракетата в нормалния си форхенд захват. След това би трябвало да е в състояние да се поберете пръсти от другата си ръка, която ще докосне дланта и върховете на пръстите.

Размерите ракета и пътна настилка за тенис може да са измервани и на разположение спрямо хватката и конвертирате, съобразно стандартите за тенис на корт на САЩ и Великобритания При тях размерите варират от 1 до 5, като 5 е най-големият:

4 1/8 „?? = 1

4 1/4 „= 2

4 3/8 „?? = 3

4 1/2 „= 4

4 5/8 „?? = 5

Младши тенис избират своите HEAD Graphene XT Instinct MP Тенис ракета, спрямо ограничен избор от размери за захващане, така че юношите все още растат и се развиват, затова и няма конкретен размер в тази група.

Ако сте по-малко опитен играч може би трябва да отидете на тенис ракета или тежка ракета, тъй като е вероятно да имате по-къс ход и по-малка сила. За суинг не може да генерира достатъчно енергия, така мощността на ракета може да ви помогне да подобрите играта.

По-опитните играчи са склонни да избират контрола над ракетите. Те държат тежестта на ракетата им да е по-равномерно разпределена. Тъй като тези ракети имат по-голяма тежест в дръжката те могат да абсорбират повече мощ, отколкото по-лека ракета и поради това се харесват от играчи, които вече генерират много енергия от себе си.

Ръководителят за светлина на ракети са и страхотни за генериране на въртене, маневреност и чиста игра. Това също е удобство за по-опитен играч, който все още търси своята подходяща тенис ракета и Тенис топки Wilson US Open 3.

About the author

Искате да гледате тенис?
Искате да гледате тенис?

Няма коментари

Купете си това което ви е необходимо за скуош
Купете си това което ви е необходимо за скуош

Няма коментари

3 урока, които ще ви накарат да вярвате в протеините
3 урока, които ще ви накарат да вярвате в протеините

Няма коментари