Дом и градина

Материали за ремонт на кухня

ноември 28th, 2019 Няма коментари

Ако трябва да ремонтирате кухнята, сте запознати с проблема с избора на материали. От различни покрития и материали за повърхността на тавана, стените и мебелите, очите често се стичат.

Въпреки това, сред това разнообразие не трябва да забравяте за основното: всички материали трябва да са устойчиви на влага. В края на краищата процесът на готвене задължително се съпровожда от появата на множество замърсители, които често могат да бъдат отстранени само с помощта на специални почистващи препарати. Ако и те не помогнат в крайна сметка, планирайте отстраняването им с izvozva.com.

Сега директно пристъпваме към самия ремонт. Логично е, че е по-добре да го започнете отгоре надолу.

таван

Експертите препоръчват боядисване на тавана с боя на водна основа или залепване с декоративни плочи от полиуретанова пяна. Но е по-добре да го монтирате с помощта на не метал, а именно пластмасови панели, ако искате сами окачен, а не обикновен таван.

Стените

Една от най-добрите опции за декориране на стени във вашата кухня ще бъде използването на керамични плочки. Не забравяйте, че кухненската престилка трябва да се изчислява въз основа на това колко високо ще бъдат поставени кухненските ви шкафове и уреди. Друг добър вариант за декориране на стени може да бъде нетъкан или кадифе за боядисване.

Paul

Последната точка в ремонта на кухнята ще бъде подмяната на подовата настилка, ако е необходимо. Днес една от най-често срещаните опции за подови настилки е керамичен гранит или плочка. Последното е чудесна декорация за всяка стая и за нея е много лесно да се грижите. Също така едно от предимствата на този пол ще бъде, че той ще ви служи много, много дълго време.

Друг добър вариант за покриване на кухня би бил ламинат или линолеум. Възможни са и други комбинирани версии на кухненския под: например в работната зона можете да поставите плочки, а за останалата част от пода да използвате ламинат. Такива подове са доста издръжливи, а експлоатационният им живот е много дълъг.

И едва след всички тези довършителни работи можем да започнем да монтираме електрически контакти, ключове и лампи. Последният етап от ремонта на кухнята ще бъде инсталирането на всички кухненски мебели и домакински уреди. И не забравяйте допълнително да водоустойчиво зоната, където ще се намира кухненската мивка, както и съдомиялна машина или пералня.

И накрая, след като завършите работата, можете да поемете мебелите. Особено популярни са кухните на беларуски производители , богат избор от които е представен на нашия уебсайт.

Tags:

About the author

Премахване на стари мебели
Премахване на стари мебели

Няма коментари

Колко издръжлива е вашата индустриална покривна система
Колко издръжлива е вашата индустриална покривна система

Няма коментари

Как да организирате реда на двора за пролетта
Как да организирате реда на двора за пролетта

Няма коментари

Разчистване на къщата: отговори на вашите въпроси
Разчистване на къщата: отговори на вашите въпроси

Няма коментари

Направи си сам ремонт на мебели
Направи си сам ремонт на мебели

Няма коментари

Как да изберем спалня
Как да изберем спалня

Няма коментари