Услуги

Няколко стъпки около покупката на къща в Бояна

Покупката на къща в Бояна е важната крачка в живота на всеки човек. Много пъти и много хора, купуват имот, с цел да живеят в него, а други само заради вложението, което в бъдеще може да донесе по-голям доход.

И въпреки това и в двата случая не липсва обективната и трезва оценка за имот. За целта от полза ще са насоките на агенция Unique Estates.

От значение са начина на финансиране и начина за придобиване, които ще допринесат за спестяване на куп главоболия по време на сключване на сделката.

Кои са нещата, които следва да предвидим и как да направим първите крачки, преди покупка на къща в Бояна?

На първо време стои въпросът с финансовото положение. Със сигурност на днешно време на всеки е трудно да задели някакви спестявания и въпреки това има хора, които го правят.

За какво може да мечтае едно младо семейство, което тръгва по-дългия път на съвместен живот.

Много хора разчитат на кредити, а този ход допълнително утежнява всяка ситуация. Вземайки къща на кредит, трябва да преценим възможностите и самата ипотека. В тях трябва да са включени разходи за месеца, други наеми, ремонти, такси, застраховки. Вземайки под внимание и доходи от заплати, бизнес, някои наем на друг имот и още нещо, нещата могат и да се съчетаят.

Идва ред на самата покупка. Ако целта ни е продажба, то имотът трябва да е не само на добро място, но и на сравнително добра цена. Тук внимание се отделя за квартала. В наши дни покупката на имот с къща в Бояна, вещае успешна сделка.

Важна е инфраструктурата, съседи и множество други фактори. Когато инвестираме в имот с цел отдаване под наем, мястото е добре да е там, където живеят повече хора под наем. Такива са местата около университети.

Важен в избора на имот е самият вид. За инвестиция в еднофамилна къща сделката ще е най-добра, но трудно могат да се очакват доходи. С цел доходи е добре да купим апартамент.

Факт е, че къщите са по-предпочитани от апартаментите. Апартаментите често са в незавършен вид или подлежат на основен ремонт. Тук средства се планират и за самия ремонт или освежаване.

Идва ред на личното проучване на имота.

С предоставената възможност за обхождане на цялата налична информацията, няма как да изпуснем нещо. Справка може да направите и от: www.ues.bg.

Колко струва къща в Бояна?!

За да узнаете за крайната цена, наемете адвокат, който да се занимава с покупката на имота. В негови ръце състоянието на къща в Бояна, ще е най-надеждно установено. От вас се иска да разпитате съседите, собствениците и да проучите градоустройствения план. Всичко ще приключи благоприятно, ако успеете да реализирате споменатия план.

 

Tags:

About the author

Премахване на опаковки от мебели
Премахване на опаковки от мебели

Няма коментари

Всичко за връзките и SEO
Всичко за връзките и SEO

Няма коментари

Отстраняване и изхвърляне на прозорци с двоен стъклопакет
Отстраняване и изхвърляне на прозорци с двоен стъклопакет

Няма коментари

Отстраняване на отпадъците след преместване
Отстраняване на отпадъците след преместване

Няма коментари

Къде да изхвърлим боклука от мазето и тавана
Къде да изхвърлим боклука от мазето и тавана

Няма коментари

Какво е Networking?
Какво е Networking?

Няма коментари