Дом и градина

Обновяване на скрин в синьо

февруари 24th, 2019 Няма коментари

Възстановяване на дървени мебели със собствените ръце няма да е лека работа. Такава задача също не е за всеки. За да се създадете шедьовър, предлагаме ви да посетите този адрес: http://smetishte.com/stari-mebeli-smetishte-sofia.

Какво става, ако старите столове и бюфети не са приятни за окото и не се вписват в цялостната концепция за интериора на вашия дом? Разбира се, най-лесният начин е да ги изхвърлите и да си купите нещо ново и модерно, но какво, ако не може да се отървете от тези странни, но сладки неща? В този случай е необходимо да се реанимира и превърне в основна украса на цялата къща.

Казваме как да направите и действате.

Подготвителен етап

Да започнем с подготовката. Сам по себе си, процесът на възстановяване не издържа бързината, така че е особено важно да се изплакнат всички подробности за предстоящата работа.

Първото нещо, което трябва да почистите внимателно са всички повърхности на мебели. Това може да стане с проста гъба, която е най-добре да се овлажнява в нормален сапунен разтвор. Съветвам ви да използвате топла вода и сапун – естествен.

От Сметище.com препоръчват да отделите много време на този етап и внимателно да обработвате всеки кът. Особено, ако моделът има нишка, оформени аксесоари и сложна форма. За да се отървете лесно от замърсявания в труднодостъпни места, използвайте четка за зъби или твърда четка. Ако има твърди за отстраняване петна по повърхността, а след това вземете шкурка, по-добре е да нулирате и внимателно избършете мястото с нея. Не търкайте твърде силно, тъй като само ще повредите дървото и възстановяването ще бъде застрашено.

Оставете дървото за няколко часа сам, така че да изсъхне добре. След това продължете с възстановяването. Първо, обърнете внимание на старите части. Трябва ли да замените всички елементи? Пригответе се да намерите заместител на счупената дръжка на шкафа не е толкова лесно. Най-вероятно ще трябва или да смените всички аксесоари, или сами да направите липсващите. Това може да изисква от вас не само време и усилия, но и практически умения за работа с различни инструменти и материали. Ето защо, в този случай, най-добре е да потърсите помощ от истински майстори на шкафове.

 

 

Tags:

About the author

Как да се разделите със старите мебели и неща от апартамента
Как да се разделите със старите мебели и неща от апартамента

Няма коментари

Как да поддържаме реда в гаража
Как да поддържаме реда в гаража

Няма коментари

Неотложно отстраняване на стари мебели
Неотложно отстраняване на стари мебели

Няма коментари

Мечтаната баня става реалност
Мечтаната баня става реалност

Няма коментари

Стенен климатик
Стенен климатик

Няма коментари

Висок клас възглавници
Висок клас възглавници

Няма коментари