Интернет

Обърнете 404 Error (Page not found) от уеб сайта си във ваша полза

април 19th, 2017 Няма коментари

Кой е най-лесният начин да накарате посетителите си да напуснат сайта ви? Като видят страницата Page Not Found.

Когато посетителите цъкат на линк към несъществуваща страница, сървърът автоматично генерира грешка 404. Единствената им възможност е да натиснат бутона Back. В интерес на истината голяма част от тях просто напускат.

Направете скучната досадна 404 Error page страница, която гони посетителите на уеб сайтовете в отлична навигационна приветлива страница

Трябва да имате пълен контрол над връзките в сайта ви. Тествайте и наблюдавайте, за да се убедите, че всичко работи нормално.

Външните връзки, или връзките към вашия сайт, са много по-трудни, да не кажа невъзможни, за контролиране и поправяне при възникване на грешки. Ще ви се наложи да се свържете с уеб мастъра или собственикът на сайта, да поправи адреса на връзката.

Можете да използвате страницата на грешка 404 като предимство.

Аз обичам да показвам на посетителите си защо се е стигнало до тук и какво може да го е причинило. Не навлизам в детайли, защото никой не би искал да чете много.

Страницата трябва да подхожда със стила на web сайта ви и да включва логото и информация как да се свържат с вас.

Като добавите връзка към сайта си, хората ще се чувстват окуражени да разгледат още. След като стигнат до картата на сайта, те ще могат да намерят още информация за продукти или услуги, които търсят, много по-бързо.

В един перфектен свят, вие не бихте искали посетителите ви да стигат до страницата с грешка. Но ако това става, вложете креативност, за да избегнете загуба на клиенти.

Не чакайте последния момент, когато тези страници станат няколко хиляди и получите спад в гугъл класирането. Потърсете ни навреме, за да решим този болезнен проблем и то като го обърнем изцяло във ваша полза – PromoPointbg.com – онлайн партньорът с креативни решения!

Tags:

About the author

Правилен избор на климатик
Правилен избор на климатик

Няма коментари

Захранващ блок за Meizu
Захранващ блок за Meizu

Няма коментари

Онлайн магазин за висококачествени продукти
Онлайн магазин за висококачествени продукти

Няма коментари

Дрехи за жени
Дрехи за жени

Няма коментари

Интересни статии за всеки
Интересни статии за всеки

Няма коментари

Топла шапка за зимата
Топла шапка за зимата

Няма коментари