Дом и градина

Почистване на мазета

Почистване на мазета и тавани е работа, която трябва да се извършва поне два пъти годишно. С такива действия ограничаваме вероятността да бъдат затрупани жилищните ни площи и да се налагат кардинални решения и свръх разходи.

Фирма ПОЧИСТВА КОМ предлага именно такова почистване на мазета и тавани

Таванските помещения и мазетата са нежилищни помещения. Основните проблеми при поддръжката на тези помещения са появата на силни прахови отлагания, висока влажност и др. Освен това птиците често живеят на тавани, които също са носители на различни патогенни микроорганизми. Навременното почистване на мазета и таваните на жилищните сгради от отломки, прах и други замърсители ще премахне прекомерната влажност, ще избегне появата и развитието на вредни бактерии, гъбички и плесени. Компанията почиства.com предлага професионални услуги за почистване на мазета и тавани на жилищни сгради на конкурентни цени.

Почистването на мазета, както и почистването на таванските помещения, започва със събирането и извозването на боклука, генериран по време на експлоатацията на тези помещения. В мазетата стените и подовите повърхности се почистват от изсветляване, замърсяване и елиминират последиците от течове на канализационни и водопроводни тръби.

В таванските помещения се извършва цялостно обезпрашаване на всички повърхности, отстраняване на отпадъчни продукти от птици (пера, изпражнения и др.). На последния етап от почистване на мазета и тавани помещенията се дезинфекцират старателно.

Професионалното почистване на мазета и тавани от фирма има редица предимства:

Опит

Служителите на подобна организация имат богат опит, благодарение, на който боравят с висок професионализъм. Те могат да извършат висококачествено почистване на мазета и тавани от отломки и дори от най-упоритите замърсявания.

Професионално оборудване

Фирма „ПОЧИСТВА КОМ“ използва в работата си само модерно почистващо оборудване, което позволява да постигнете максимално ниво на хигиена и безупречно свършена работа.

Ефективна химия

Служителите на фирма „ПОЧИСТВА КОМ“ ще изберат отлични почистващи препарати, които позволяват бързо и безопасно да премахнете дори най-упоритите замърсявания за покрития.

Разходи

Компанията предлага една от най-ниските цени в София за почистване на мазета и тавани. Цената на работата се изчислява индивидуално за всеки обект. В процеса на сключване на договор, специалист ще посети терена ви и ще оцени сложността на работата. След това ще бъде изготвена оферта за изпълнението на работата по конкретен обект.

Компанията

„ПОЧИСТВА КОМ“ кани управляващи компании, организации и лица за сътрудничество. Когато поръчва големи обеми работа (например почистване на мазета и тавани в няколко жилищни сгради, разположени в един и същи микрорайон), компанията предоставя изгодни отстъпки. Поръчайте услугите на сега по телефона или се обадете за индивидуална оферта.

 

About the author

Фирми за почистване на дворове
Как да изберете от многото Фирми за почистване на дворове

Няма коментари

Как да приготвим пиле със зеле
Как да приготвим пиле със зеле

Няма коментари

Как да изберете правилния цвят кухни Ирим
Как да изберете правилния цвят кухни Ирим

Няма коментари

Как да организирате почистване на таван и апартамент
Как да организирате почистване на таван и апартамент

Няма коментари

Бюджетен вариант за кухненско обзавеждане – евтини кухни
Бюджетен вариант за кухненско обзавеждане – евтини кухни

Няма коментари

Почистване на отпадъци
Почистване на отпадъци

Няма коментари