Здраве и спорт

Примерът на големите

февруари 12th, 2015 Няма коментари

Влиянието, което оказват средата и възпитанието върху хората определя техните постъпки и желания. Няма нищо по-хубаво, особено за един млад човек, да получи необходимото образование, което ще му осигури и предстоящата професионална реализация. Но, всичко това е немислимо, без примера, който са му давали родителите или „по-големите” в живота.
Когато говорим за примера на „големите” не можем да отминем и еталоните за подражание, които в съвременния свят са в изобилие. Като се започне от музиканти, писатели, актьори, та се стигне до реалити звезди или „героите на деня”. Но трябва да отбележим и голямата роля, която играят спортистите върху изграждането и формирането на личността на много младежи. Съвременните „гладиатори” предизвикват всичко друго, но не и безразличие. Това до голяма степен се отнася за спорт, който се практикува от все повече хора – тенис на корт.
Ако се интересувате от този спорт и обичате да гледате тенис на живо, тогава трябва да знаете, че при него няма сезонност. Той не е подвластен на времевите промени, като се практикува целогодишно. Въпреки това, тенисистите са като падащите звезди в някоя топла лятна нощ, като техния най-бляскав период е времето, когато са били участници в големите световни турнири. Това обикновено не трае дълго време, като голяма чест от тях не успяват да задържат дълго време своята върхова спортна форма, най- вече заради контузии или проблеми с психологическата настройка за мачовете им.
И все пак, примерът на големите в този спорт може да бъде следван и в нашата страна, като има достатъчно изградени тенис кортове в София, а и в останалите големи градове, които предоставят уникалната възможност да преживеете усещането да играете този толкова красив и тонизиращ спорт. В случай, че не сте решили как и кога да поиграете тенис, тогава представената в Интернет информация за добрите игрища за тенис може само да ви помогне да направите своя избор.

Tags:

About the author

Проверени козметични продукти
Проверени козметични продукти

Няма коментари

Минералната вода може да е полезна за вас
Минералната вода може да е полезна за вас

Няма коментари

3 урока, които ще ви накарат да вярвате в протеините
3 урока, които ще ви накарат да вярвате в протеините

Няма коментари

Тенис ракети
Тенис ракети

Няма коментари

Какво е детоксикация и как да я постигнем
Какво е детоксикация и как да я постигнем

Няма коментари