Всичко за детето

Тайната на успеха в обученията

Хората, които превъзхождат по математика  използват по-добри стратегии, отколкото останалата част от нас. Те не е задължително да посещават уроци по математика или да имат по-добри мозъци. Учим прости стратегии, които могат да се умножат с голям брой в главата си, без да правят психично разделение, дори квадратура и намиране на корен квадратен от номера.

И тук е тайна. Хората свързват интелигентността с математически способности. С други думи, ако сте в състояние да направите изчисления в главата си, хората ще си помислят, че вие сте интелигентни и в други области, а това е добре за вас.

Колкото по-лесно използвате метод за решаване на проблеми, толкова по-бързо ще го решите и има по-малко шансове за постигане на една грешка ще имате. Колкото по-сложен е метода, който използвате, толкова по-дълго ви отвежда до него и по-голям шанс да направите една грешка съществува.

По този начин хората, които използват по-добри методи са по-бързи при получаване на отговори и могат да направят по-малко грешки. Тези, които използват бедните методи са по-бавни в получаване на отговори и правят повече грешки.

Методите, които преподават за матура бел или стандартни входни и изходни нива са не само забавни, но и лесни за научаване. Методите са повече от техники за бързо изчисление. Те разработват стратегии за общо решаване на проблеми. Ако не знаете или не сте били научени как да решите един проблем, ще изработите свой собствен метод. Много от учениците вече са се научили на тези методи и са разработили репутация за математически феномени. За всичко около бел и това как лесно може да подобрите способността си научете веднага.

About the author

Всичко около игрите за детски рождени дни
Всичко около игрите за детски рождени дни

Няма коментари

Бърз преглед на бебешки колички 2015
Бърз преглед на бебешки колички 2015

Няма коментари