Дом и градина Техника

Характеристики на видовете вентилатори за охлаждане на въздуха през лятото

Основно видовете вентилатори се разпределят според техните 2 водещи характеристики и те са:

Компоненти на вентилатора

Вентилаторът се състои от няколко елемента, монтирани заедно, които могат да се различават в зависимост от вида на вентилатора.

Двигател – двигателят е този, който се превръща в електрическа енергия и налягане и по този начин позволява движението на лопатките и определя скоростта. Очевидно е, че двигателят е наличен във всички видове фенове. В по-малките портативни модели. Той се захранва от батерии, а не от електричество. Разберете повече полезни съвети от http://novacov.com/.

Перки – друг общ елемент за всички видове вентилатори са остриетата. С различни размери и понякога различна форма, те са обикновено три разположени върху обща ос и се задвижват от двигателя, където се движи въздуха.

Защита на решетката – всички видове вентилатори, с изключение на този таван, също са оборудвани с много важен елемент: решетката на защита. Такава мрежа, обикновено е изработена от метал и трябва да бъде в съответствие със закона, че не трябва да позволява на пръстите да влизат в отделението, където се съдържат остриета. Тогава тя може да бъде опасна, но в същото време трябва да позволи свободното преминаване на големи количества въздух. Във версията от тавана, където не съществуват опасност от остриетата, защото те са твърде далеч от тялото, за да ги затруднят. Тук може да научите как.

Вентилатор на тавана – в замяна, вентилаторът на тавана, се подкрепя от подкрепата на тавана, които могат да имат различни дължини в зависимост от големината на околната среда, за да се аерира, както и перките ще са повече или по-малко големи в зависимост от амплитудата винаги в средата. Колкото повече околната среда е голяма и по-голяма ще бъде, толкова и лопатките ще бъдат помощ на вентилатора от тавана. Сега вижте повече за дома от: http://chistamoneta.com.

За таван лампа – вентилатора на тавана е също често оборудван с лампа, както обикновено вентилаторът е разположен в центъра на стаята, където тя е в повечето случаи и източник на LED осветление. Вентилаторът на тавана може да бъде оборудван с дистанционно управление, за да се използва по-лесно от разстояние.

Накрая, командите са завършени от копчета и бутони за мощност и регулиране на скоростта, както и за регулирането й. Посетете и http://nieviete.com/.

 

 

Tags:

About the author

Как да поддържаме реда в гаража
Как да поддържаме реда в гаража

Няма коментари

Удобна телефонна стойка за кола
Удобна телефонна стойка за кола

Няма коментари

Обновяване на скрин в синьо
Обновяване на скрин в синьо

Няма коментари

Неотложно отстраняване на стари мебели
Неотложно отстраняване на стари мебели

Няма коментари

Експресен ремонт на смартфони
Експресен ремонт на смартфони

Няма коментари

Решили сте да купите климатик?
Решили сте да купите климатик?

Няма коментари