Дом и градина

4 работещи аромата за засилване имунитета на организма

Когато дойде пролетта се радваме на дългоочакваното топло време, а телата ни често са споходени от неприятни изненади. Такива са постоянното чувство на умора, нервност, нарушения на съня и лошо здраве.

Предлагаме ви с аромотерапия да излекувате организма си, да покачите имунитета и да се подготвите за топлото време, а с цени на услуги да си помогнете в ежедневието:

Ароматни свещи – внимателно прегледайте структурата: висококачествените свещи съдържат натурални етерични масла. За отмора, перфектния аромат е с ванилия и карамел, можете да запалите такава свещи в банята, да се отпуснете и да медитирате. Обърнете внимание на поредица „игра на цветове“. Тези луксозни светлини в последователни нюанси създават зашеметяващ ефект. С аромат на бяла орхидея за няколко минути може да преобразите атмосферата в спалнята и да се създадете романтично настроение.

Възглавници с билки – билкова възглавница с отбрани билки за релаксация, могат да се купят в магазина, но можете да ги направите сами. За да се събират подходящи лаврови листа, мента, здравец, риган, розови листенца, трева лавандула, мащерка, шишарки от хмел, хвойна. Малки билкови възглавници могат да се поставят на топло или под нормалната възглавницата в продължение на няколко месеца. Само 2-3 малки възглавнички могат просто да се поставят в горната част на леглото.

Вашата цел: да се развеселите

Вашите аромати са: ванилия, лилия, портокал, червен грейпфрут, бергамот, мента, бял равнец, розмарин, лимон, жасмин, евкалипт, сладък флаг.

Ароматизирането на помещения може да помогне, когато настроението е на нула и изпадате в депресия, комбинация от бергамот и сладък портокал са идеалните аромати в равни пропорции. Включете лампата с този аромат и след няколко минути ще забележите, че тъмните мисли сами се оттеглят.

Масажирайте слепоочията и челото. Ако сте много уморени или нервни, направете масаж на челото със смес от бадемово масло и масло от джоджен. Една супена лъжица бадемово масло е необходима в съчетание с две капки ментово масло. Масажът ще ви помогне да се отпуснете след тежък работен ден и ще повдигнете настроението ви.

About the author

Как да поддържаме реда в гаража
Как да поддържаме реда в гаража

Няма коментари

Обновяване на скрин в синьо
Обновяване на скрин в синьо

Няма коментари

Неотложно отстраняване на стари мебели
Неотложно отстраняване на стари мебели

Няма коментари

Мечтаната баня става реалност
Мечтаната баня става реалност

Няма коментари

Стенен климатик
Стенен климатик

Няма коментари

Висок клас възглавници
Висок клас възглавници

Няма коментари