Дом и градина

5 уикенд идеи за козметичен ремонт – проекти за есен

септември 16th, 2016 Няма коментари

Есента е най-подходящото време на годината да се съсредоточите върху козметичен ремонт на вашия дом.

Въпреки това е важно да подготвите екстериора на Вашия дом и двор, с някои идеи за вътрешни проекти, които могат да помогнат за подготовка при смяна на сезоните. Всичко това добавя стойност към вашия дом и дори помагат за потенциалните купувачи, ако това е приоритет.

Начало в подобренията може да стартирате във вашата кухня или всекидневна. Както можете да прекарвате повече време на закрито с приятелите и семейството, така и направете жизненото пространство вдъхновяващо с комфорт и спокойствие.

Ето някои от любимите уикенд козметични ремонти Направи си сам проект, които ще помогне за есента и зимата. Започнете с изхвърляне на мебели:

Създайте преобразяване на вашите шкафове

Ако търсите да направите голям удар, надграждане на кухненски шкафове може да бъде скъпо начинание, особено ако възнамерявате поръчка.

Не искате да обнови цялата кухнята? Няма проблем! Вместо това, дайте нов живот на вашите шкафове просто с фейслифт. Независимо дали те са оцветени в лак или боядисани, смяна на финала на вашите шкафове може да ги направи да изглежда чисто нови. Друг начин да дадете на вашите шкафове нов външен вид и усещане е чрез замяна на врати, панти и дръжки. Това може да бъде толкова просто, колкото дори не сте си представяли, но в същото време да създаде много съвременен вид. Често тази проста замяна ще подведе вашите гости да вярват, че сте поръчали нови шкафове.

Инвестирайте в изкуството

Малко пространство създадено с цвят. Големи, провокиращи мисълта произведения на изкуството върху платно са тенденцията и могат да бъдат поръчани за малка част от цената, отколкото да купувате оригинална картина на известен художник. Това ще вдъхне живот на пространствата от всички размери.

Също така помислете за триизмерна метална стена на изкуство, което може да добави дълбочина и дизайн, без да се налага да я запълните с много мебели. Вижте и за Почистване на мазета и тавани.

Ако решите да се хвалите висока стойност на елементи, като изкуство, антики, декор, или технология, бъдете сигурни, че всичко това ще е застраховано срещу нападения, кражби и взлом.

Създайте уют, чрез пода

Закупуването на големи килими и намирането на правилния стил и размер, може да бъде по-рентабилно за вашето пространство. Един свеж килим ще доведе не само до изцяло нова атмосфера, но и ще затопли пространството за есента и зимата.

Създайте настроение с подходящото осветление

С по-малко часове в денонощието през есента и зимните месеци, качественото осветление е от съществено значение. Това ще създаде приятна и уютна атмосфера в дома, както и по-модерен вид.

Възстановяване на вашите мебели и дървени подове

По време на прехода от лятото към есен и зима, малко промяна в мебелите може да е в голям плюс. Вместо да харчите пари за нови мебели, помислете за възстановяване на дървесината на по-стари или антични мебели с домашно полски мебели. Ако въпреки всичко сте решили да купувате нови, вижте как стоят нещата с изхвърляне на стари мебели с фирма.

Изпълнявайки тези стъпки лесно ще създадете и съживите блясъка на своя дом.

About the author

Как да поддържаме реда в гаража
Как да поддържаме реда в гаража

Няма коментари

Обновяване на скрин в синьо
Обновяване на скрин в синьо

Няма коментари

Неотложно отстраняване на стари мебели
Неотложно отстраняване на стари мебели

Няма коментари

Мечтаната баня става реалност
Мечтаната баня става реалност

Няма коментари

Стенен климатик
Стенен климатик

Няма коментари

Висок клас възглавници
Висок клас възглавници

Няма коментари